Roxviksgatan 8D, Linköping
+46 13 46 55 455
info@ostgotafonster.se

Modern-Serien

 

MODERN-SERIEN

Moderna dörrar med kompromisslös standard och maximal valfrihet.

Ytterdörrar i vår Modern-serie präglas av ett sparsmakat formspråk. Skönheten fortsätter även på insidan. För att uppfylla marknadens hårda krav har vi en extra kraftig ramkonstruktion av furu i våra dörrar, dubbla aluminiumplåtar, rörelseupptagande skivor och 45 mm isolering.

Släpp in ljuset med sidopartier eller överljus – det finns alltid en kombination som passar ditt dörrval. Partierna är alltid sammanbyggda till en enhet, De har gemensam tröskel samt lamellimmade karmar och poster för ökad stabilitet. Resultatet blir vackrare, det förenklar montage och säkerställer god funktion.

Dörrarna levereras alltid med karm och låskista (ASSA 2002) och naturligtvis erbjuder vi kompletta handtagspaket som tillval. Vi använder isolerglas i våra glaskasetter med en tjocklek på 4mm, vilket försäkringsbolag betecknar som svårforcerat. För dig som har ännu högre säkerhetskrav kan vi mot tillägg erbjuda fabriksmonterat tillhållarlås Fas 90001.

Vi kan även leverera med de flesta förekommande lås på marknaden som 3 punktslås, lås med microbrytare, motorlås, elslutbleck, dold magnetkontakt, dolda gångjärn, karmöverföring och mycket mer.

 

Bergön                       Fårön                       Jävre                        Sidoljus i samma karm