Roxviksgatan 8D, Linköping
+46 13 46 55 455
info@ostgotafonster.se

FXID Inåtgående Fönsterdörr

 

FXID INÅTGÅENDE FÖNSTERDÖRR
Släpp in naturen i ert hem

Förbättra dina utsikter med FXID Inåtgående fönsterdörr. Med den aluminiumbeklädda utsidan bidrar dörren till en stilren fasad, samtidigt som insidan finns i täckmålat vitt eller ett laserat utförande som passar din interiör. Glaset är kopplat 2+1 och går att få med förstärkt ljudreduktion som tillval. Som mest stilrent blir det när fönsterdörren matchar övriga fönster i rummet – behöver du hjälp att hitta rätt fönsterdörr som passar till era befintliga fönster eller nya fönster som passar er nya fönsterdörr har vi flera alternativ, och hjälper mer än gärna till för att hitta det som passar er bäst.

 

PRODUKTFAKTA
Allmänt: 
Förborrat för karmskruv, P-märkt.

Karmdjup: 
115 mm aluminiumbeklätt.

U-Värde: 
Från 0,9 till 1,3. 1,1 är standard.

Material: 
Lamellimmat samt fingerskarvad svensk furu. Djupimpregnerat. Nedre glaslist av vitlackerad aluminium med dold infästning. Aluminiumbeklädd utsida med separat glaslist, monterad på clips, väl genomluftad och dränerad.

Ytbehandling: 
Täckmålad vit NCS S 0502-Y, Lasyr i teak, brunsvart och nötbrun. Aluminiumbeklätt. Vit NCS S 0502-Y. Prata med din Fönsterexpert för fler kulörer.

Ljudreduktion: 
Rw= 41 dB som standard. Förstärkt ljudreduktion som tillval.

Glas: 
Kopplat 2+1.

Tillval:
Invändig antikprofil. Urfräsning för ventil. Bågposter och spröjs. Olika glasalternativ. Går att få med Dreh-kipp beslag. Kan fås i brandklass E30, EW30, EI30.