Roxviksgatan 8D, Linköping
+46 13 46 55 455
info@ostgotafonster.se

Fönster

KÖP FÖNSTER MED RÄTT MATERIAL
Här har vi samlat vårt hela vårt produktsortiment för att du enkelt ska få en överblick över vad vi kan erbjuda dig när du ska köpa fönster och dörrar. Oavsett om det är alla fönster som ska bytas eller bara något så har vi lösningen. Moderna och klassiska ytterdörrar förstärker vårt erbjudande och vi hjälper dig hela vägen från beslut till färdigt montage. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om produkter eller tillbehör till våra produkter.

När du väljer att köpa fönster från oss är vi måna om att alltid leverera produkter till högsta möjliga kvalitet, med marknadsledande garantiåtaganden och konkurrenskraftiga priser. Vi hjälper dig att välja rätt produkter och i vårt pris ingår skräddarsydda fönster och dörrar, montering, foder och allt annat som hör fönsterbyte till. Vi vet hur man gör jobbet och gör det gärna åt dig.

Vi vill påstå att vi kan leverera marknadens snyggaste fönster, med en djupimpregnerad kärna för lång livslängd. Vi jobbar med vårt eget varumärke och produkterna tillverkas i flera av Inwidos anläggningar i Sverige. Slutresultatet är produkter i en klass för sig, som du kan leva länge med.

P-märkning av fönster och fönsterdörrar innebär att extra höga krav ställts på funktion, bl a avseende luft- och regntäthet, värmeisolering, manöverbarhet och upprepad öppning och stängning. Kraven verifieras genom provning eller beräkning enligt europeiska standarder av Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. Reglerna innehåller också krav på bl a träråvara, ytbehandling, lim, tätlister, glasrutor och glasning.

Kontakta oss redan idag för ett kostnadsfritt hembesök så hjälper vi dig med det moderna sättet att byta fönster.

Våra fönster

FXV Vridfönster

Läs mer

FXS Sidohängt Fönster

Läs mer

FXF Fast Fönster

Läs mer

FX Fönster Fria Former

Läs mer

FXI Inåtgående Fönster

Läs mer

Takfönster

Läs mer