Roxviksgatan 8D, Linköping
+46 13 46 55 455
info@ostgotafonster.se

Dörrar

Ytterdörrar från Fönsterexperterna
Dörren är det första och det sista man möts av när man kommer hem eller går ut. Det är också den som vaktar huset medan man är borta, och den ska dessutom knackas på, ryckas i, öppnas, stängas, smällas igen och även stå emot både vind och väder. Detta gör att det ställs en hel del krav på dörrens säkerhet, kvalitet och uthållighet. Man vill ha en snygg och gästvänlig dörr som håller i längden oavsett vad den behöver utstå. Vi på fönsterexperterna är väl medvetna om allt detta och erbjuder dig ett stort utbud av dörrar av hög kvalitet, snygga designer och bra material. Dessutom får du en 10 års garanti när du väljer att byta dörr hos oss.

Experter på ytterdörrar
I vårt sortiment hittar du ytterdörrar såsom fönsterdörr, fönsterytterdörr, inåtgående fönsterdörr och en mängd tillval som handtag. Här kan du få vackra ytterdörrar som dessutom är säkra. Vi tillverkar ytterdörrar i trä där du som tillval kan förse dem med ett skikt aluminium på utsidan. Att ha ytterdörrar med aluminium skyddar träet och ger dessutom dörren en längre livstid, och det ger dessutom dörren en snygg, stilren och exklusiv look för de som ska passera den.

Genom att beställa dina ytterdörrar online så hjälper vi dig genom hela processen från idé till montering. Vi börjar med att göra ett hembesök hos dig för att diskutera idéer och kolla era förutsättningar, sedan tillverkar vi din skräddarsydda dörr och levererar den till dig. Vi hjälper dig att montera din ytterdörr och testar den för att försäkra oss om att resultatet håller hög kvalitet. Med hjälp av vår långa garanti kan du dessutom känna dig säker, detta ger vi alla våra kunder för att arbeta mot ett nöjt resultat under en lång framtid. Alla dörrarna installeras också med ett säkert lås, i samma standard som en helt vanlig ytterdörr, för att upprätthålla säkerheten. Ta kontakt med oss så fort du behöver ett dörrbyte, så kan vi direkt börja diskutera idéer med dig för att du ska få den dörr som just du vill ha.

Våra dörrar

FXFDU Fönsterdörr

Läs mer

FXID Inåtgående Fönsterdörr

Läs mer

FXFY Fönsterytterdörr

Läs mer

MODERN-Serien

Läs mer

ORIGINAL-Serien

Läs mer

Skjutdörrar

Läs mer